Obedové menu od 29.04.
Pondelok:
0,25l Zeleninová s haluškami A:1,7,9
1. 120g Zapek. kur. prsia so salámou a hermelínom, ryža A:1,7 - 5,60€
2. 120g Obrátená krkovička s cibuľkou, zemiaková kaša, kyslá uhorka A:1,7,10,3 - 5,70€
3. 120g Hov. kocky na hrášku, slovenská ryža A:1,3,7,10 - 5,70€
4. 300g Smotanové rizoto s cuketou a baby špenátom, parmezán A:,7 - 5,90€
Utorok:
0,25l Špenátová s vajcom A:1,7,3
1. 120g Kur. kapsa pl. broskyňou v cestíčku, ryža A:1,7,3,12 - 5,60€
2. 120g Fašírka, zemiakový prívarok, chlieb A:1,3,7 - 5,70€
3. 120g Maďarský hov. guláš, knedľa A:1,7,3 - 5,70€
4. 250g Tortilla s kur. mäsom, ľad. šalátom, zeleninou, dressing A:1,7 - 5,60€
Streda:
0,25l Kapustová pol. A:1,7,
1. 120g Brav. karé pl. nivou, olivami, suš. paradajk., rukolou, ryža A:1,7 - 6,90€
2. 200g Peč. kur. stehno s plnkou, ryža, kompót A:1,7,12 - 6,90€
3. 120g Vypráž. palacinka pl. mletým mäsom, zemiaková kaša A:1,3,7 - 6,90€
Štvrtok:
0,25l Šošovicová na kyslo A:1,7
1. 120g Marin. kur. vykost. stehno na provens. spôsob, ryža hrášková A:1,7 - 5,70€
2. 120g Vypráž. údený syr, varené zemiaky, tatárska om. A:1,3,7,10 - 5,70€
3. 120g Segedínsky guláš, knedľa A:1,3,7 - 5,70€
4. 300g Francúzske zemiaky, kyslá uhorka A:1,3,7 - 5,50€
Piatok:
0,25l Mrkvičková s mrveničkou A:1,7,
1. 120g Kur. steak s niv. om., ryža A:1,7 - 5,60€
2. 120g Plnená paprika s paradajk. omáčkou, varené zemiaky A:1,7,3 - 5,70€
3. 120g Kridielká v kornflekoch, bbq, americké zemiaky, coleslaw A:1,7,10,3,6,med - 5,70€
4. 300g Hrachová kaša s úd. mäsom, chlieb A:1,7 - 5,60€
komplet. menu 7,90€, bez pol. 7,60€ komplet. menu 8,50€, bez pol. 7,40€
Zoznam alergénnych zložiek:
1. obilniny obsahujúce lepok | 8. orechy a výrobky z orechov, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, píniove, oriešky, para orechy, ... |
2. kôrovce a výrobky z nich | 9. zeler a výrobky zo zeleru |
3. vajcia a výrobky z nich | 10. horčica a výrobky z horčice |
4. ryby a výrobky z rýb | 11. sezamové semená a výrobky z nich |
5. arašidy a výrobky z nich | 12. oxid siričitý a siričitany |
6. sója a výrobky zo sóje | 13. vlčí bôb a výrobky z neho |
7. mlieko a výrobky z mlieka | 14. mäkkyše a výrobky z nich |
Pôvod potravín:
Br. panenka - Španielsko | Br. rebrá - SK |
Hov. stehno - CZ | Kuracie mäso - HYZA SK |
Bravčové plece mleté - SK | Br. karé - Španielsko |
Br. koleno - SK | Hov. sviečková - CZ |
Kur. krídla - Hyza SK | Br. krkovička - Španielsko |
Teľacie stehno Divina - | Morčacie prsia - |