Denné menu

Pondelok: 0,25l Zeleninová pol. A:1,7,9

  1. 120g Kur. kapsa pl. slaninkou pol. šampiň.-smot.om, ryža A:1,7,    4,00€
  2. 120g Vypráž. syr, varené zemiaky, tatárska om. A:1,7,3,10  4,00€
  3. 300g Bolonské Lasagne A:1,7,3,12,9,10   4,00€

Utorok: 0,25l Frankfurtská pol. A:1,7,

  1. 120g Vypráž. kur. rezeň v kornflekoch, ryža, coleslaw A:1,7,3,10    4,00€
  2. 120g Hov. plátok s chrenovou om., knedľa A:1,3,7    4,20€
  3. 300g Bryndzové halušky so slaninkou A:1,7,3,   4,00€

Streda: 0,25l Špenátová s vajcom A.1,7,3,

  1. 120g Zapek. kur. prsia so slaninkou a brokolicou pol. syr.om., varené zemiaky A:1,7,   4,00€
  2. 120g Kurací paprikáš, halušky A:1,7,3   4,00€
  3. 120g Br.panenka s rest.pečienkou, ryža A:1,7,12 4,80€

Štvrtok: 0,25l Kapustová letná A.1,7

  1. 120g Vypráž. kur. stehno, zemiaková kaša, kyslá uhorka A:1,7,3,   4,00€
  2. 120g Moravský vrabec, dus. kapusta, knedľa A:1,3,7   4,00€
  3. 120g Prírodný teľací rezeň s vieden. cibuľkou, ryža A:1,7, 4,80€

Piatok: 0,25l Cesnaková krémová s krutónmi A:1,7,9,

  1. 120g Kurací steak s horč. med. om, ryža, hranolky A:1,7,10      4,00€
  2. 120g Morčacie stehno na turis. spôsob, tarhoňa A:1,7,3,   4,00€
  3. 120g Vypráž. karfiol, varené zemiaky, tatárska om. A:1,3,7,10 4,00€

Víkendové menu: od 11.30

Víkendová polievka: 0,25l Slepačí vývar s rezancami a zeleninou A:1,3,9

Sobota:

  1. 120g Viedenský teľací rezeň, varené zemiaky s petž. a maslom A:1,3,7,   5,00€
  2. 300g Farfalle s kur. mäsom, smot.-syr.om., hráškom a kukuricou, syr A:1,3,7,12   4,80€

Nedeľa:

  1. 120g Kurací rezeň pl. nivou v zemiak. ceste, ryža, A:1,7,   4,80€
  2. 120g Hov. roštenka s kôprovou om., viedenská knedľa A:1,7,3 ,   5,50€.
  • kompletné s pol. 4,20€   bez pol 3,90€
  • kompletné s pol.   4,00€ bez pol. 3,70€
  • kompletné s pol.   3,90€ bez pol. 3,60€
  • kompletné s pol. 5,20€   bez pol 4,90€
  • kompletné s pol. 4,80€   bez pol 4,50€
  • kompletné s pol. 5,00€   bez pol 4,70€
  • kompletné s pol. 5,50€   bez pol 5,20€
  • polievka denná 0,85€
  • Zoznam alergénnych zložiek :
  1. obilniny obsahujúce lepok                                                                 9.Zeler a výrobky zo zeleru
  2. kôrovce a výrobky z nich                                                                   10.Horčica a výrobky z horčice
  3. vajcia a výrobky z nich                                                                       11. Sezamové semená a výrobky z nich
  4. ryby a výrobky z rýb                                                                           12. oxid siričitý a siričitany (o koncentrácií viac ako
  5. arašidy a výrobky z nich                                                                          sušené ovocie,ovocné  konzervy, výrobky zo zemiakov
  6. sója a výrobky zo sóje                                                                        13. Vlčí bôb a výrobky z neho
  7. mlieko a výrobky z mlieka                                                                14. Mäkkyše a výrobky z nich
  8. orechy a výrobky z orechov, ktorými sú mandle, lieskové orechy,vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie,

makadamové orechy a queenslandské orechy